Пловдивчанин остана изключително доволен от пловдивски управник. Ето какво разказа за

...
</TD
>Пловдивчанин остана изключително доволен от пловдивски управник. Ето какво разказа за
Коментари Харесай

Доживяхме пловдивски управник да бъде похвален от гражданин

Пловдивчанин остана извънредно удовлетворен от пловдивски властник. Ето какво разказа за Plovdiv24.bg индивидът:

" Здравейте, желая да кажа едно огромно отлично на кмета на регион " Западен ". В сряда заран (07.06.2023) подадох сигнал непосредствено към него за прорязан асфалт на бул. " Пещерско шосе ", след светофара за кв. " Прослав " в посока Пещера.

Този прорязан асфалт създаваше голямо запушване в пиковите часове (около 8:00ч и 17:30 ч.) и колона от коли, започваща от бензиностанция " Лукойл " (в посока Пещера).

Веднага получих противоположна връзка, че ще се направи инспекция. Ден по-късно беше насипано в допълнение количество материал, с цел да се изравни с асфалта въпросното място.

Днес, 09.06.2023, два дни по-късно, към този момент е асфалтирано. И това е единствено поради бързата интервенция на кмета и екипа му. Вече втори ден няма колона от коли.

Адмирации към господин Колев и екипа му. Не съм политически привързан, само че когато човек си прави работата съзнателно и приема сигналите съществено, резултатът е налице, а в тази ситуация - бързо и умерено прекосяване на жителите по този сектор.

Още един път отлично ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР